Febiofest 2017 pod Tatrami až osem dní

S radosťou vám môžeme oznámiť, že sme sa dohodli s kolegami z popradského kina Tatran a tamojšieho filmového klubu na vzájomnej spolupráci pri organizovaní regionálnej časti Medzinárodného festivalu filmových klubov Febiofest v roku 2017.

MFFK FebiofestBudúci rok vám teda túto prestížnu prehliadku kvalitných filmov prinesieme spoločne – počas celých ôsmich marcových dní!

Najprv štyri dni v Kežmarku (pondelok 20. – štvrtok 23. 3. 2017) a ďalšie štyri dni v Poprade (piatok 24. – pondelok 27. 3. 2017) vám ponúkneme výber toho najlepšieho z ponuky 24. ročníka MFFK Febiofest.

Program sa budeme snažiť zostaviť tak, aby bol natoľko atraktívny a lákavý, že popradskí diváci navštívia aj premietania v kežmarskej Iskre a naopak, Kežmarčania v popradskom Tatrane.

Teší nás začiatok konkrétnej spolupráce oboch filmových klubov, ktoré sú si blízke nielen geograficky, ale aj „rebríčkovo“, keďže vo výsledkoch návštevnosti slovenských klubov za 10 mesiacov tohto roka sa Poprad umiestnil na 4. a Kežmarok na 5. priečke.